Jennifer Probst

 

Jennifer Probst

Jennifer ProbstEind vorig jaar ontdekte ik de schrijfster Jennifer Probst, terwijl ik de ‘Getrouwd met een miljonair’ reeks las. Ik weet niet wat mij zo heeft aangesproken, maar sindsdien is het een van mijn favoriete schrijvers. Misschien is het haar schrijfstijl, want haar boeken lezen als een trein. Misschien is het de humor die ze er in verwerkt. Of de krachtige personages in haar boeken. Of de magie en het onverklaarbare die er steeds in terugkomen.

Misschien is het juist wel omdat de boeken een beetje stout zijn. Want oeh la la, ik krijg af en toe wel een blosje op mijn wangen als ik haar boeken lees. Als je absoluut niet van een erotisch tintje in een boek houdt, dan moet je de boeken niet gaan lezen. Ik vind het eerlijk gezegd wel verfrissend dat het Disney kusje op de mond een beetje is uitgebreid. Ik ben intussen volwassen geworden, dus ik vind het ook wel leuk om te lezen hoe de aantrekkingskracht in de slaapkamer verder gaat.

Jennifer Probst heeft een eigen website9200000009921989, en wat moest ik lachen om het stukje over zichzelf.
Ze wilde al van jongs af aan schrijver worden. Door het schrijven heeft ze waardevolle lessen geleerd en ze hoopt deze door te kunnen geven via haar verhalen. Jennifer heeft gestudeerd en wist niet wat ze wilde worden (heel herkenbaar!), er is altijd zoveel geweest wat ze wilde worden. Zoals een piloot, een danser, eigenaar van een wijngaard, archeoloog, dat leek haar allemaal leuk. Gelukkig heeft ze al deze beroepen kunnen uitoefenen in haar boeken, en zullen er nog vele beroepen volgen.  Ze vond de liefde van haar leven op het moment dat ze had besloten dat het voor haarzelf niet was weggelegd. Bij de eerste ontmoeting beloofde hij haar een boek van haar te kopen, als hij haar mee mocht nemen op date. Tijdens het eten werden ze verliefd en zijn altijd samen gebleven. ‘That’s when I learned it wasn’t about happy endings. It was about happy beginnings.’ 

Ik kan je aanraden om eens een boek van haar te lezen. Zoals Op zoek naar jou, Op zoek naar het onmogelijke, Op zoek naar geluk, Op zoek naar altijd of Ik geef me over. Zij zal in je top 10 belanden, of je zal het helemaal niets vinden. Dat is in mijn ogen al genoeg reden om het in ieder geval uit te proberen. Bovendien heb je dan een boek met een geweldige kaft in je boekenkast staan en kan je tegen je date zeggen dat jij ook af en toe wel van een beetje stout houdt. Weet je in ieder geval zeker dat je meer zal krijgen dan alleen het Disney kusje!

overal en altijd jennifer probstHet nieuwste boek van Jennifer Probst is Overal en altijd en komt 22 augustus 2017 uit!

“Als oudste van drie broers is Caleb Pierce altijd de meest verantwoordelijke geweest. Al op jonge leeftijd werkte hij mee in het succesvolle bouwbedrijf van zijn vader, in de hoop dat hij ooit de leiding zou mogen overnemen. Maar zijn vaders testament doorkruist zijn plannen: hij moet het familiebedrijf delen met zijn twee broers, met wie hij zelden contact heeft. En er wachten hem nog meer problemen. De veeleisende architecte Morgan huurt Caleb in om haar zelf ontworpen droomhuis te bouwen. Voldoet hij niet aan haar eisen, dan zal ze de naam van de gebroeders Pierce door het slijk halen. Caleb houdt wel van een uitdaging en weet zeker dat hij de klus kan klaren – als hij maar niet zo werd afgeleid door zijn oogverblindende nieuwe klant. Vanbinnen is Morgan bij lange na niet zo koel als ze eruitziet. Ondanks Calebs voornemen om werk en privé strikt gescheiden te houden, springt er duidelijk een vonk over tussen de twee. Is de ware liefde voor hen weggelegd?”

 

Let's talk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.