Groente- en fruitkalender

10373521_646176578797807_5421658254523297496_n

 

 

Op Facebook kwam ik deze handige tip tegen van Amber Albarda. Amber Albarda is een voedingscoach, auteur en moeder met een passie voor een gezond en gelukkig leven. Ze heeft vijf succesvolle boeken over voeding en gezondheid inmiddels uitgegeven. Haar eerste boek Eet jezelf Mooi, Slank en Gelukkig heb ik al een hele tijd geleden aangeschaft en het blijft een waardevol boek . Amber legt daarin uit waarom ze bepaalde voedingselementen mijdt en waarom ze juist voor andere soorten voeding kiest. Ze is daarbij niet belerend, maar raad je aan bepaalde wegen te bewandelen. In het succesvolle kookboek Gezond Genieten staan ontzettend veel heerlijke recepten, die meestal eenvoudig te maken zijn en ingrediënten bevatten die je gewoon in de supermarkt om de hoek kunt kopen.  Het allernieuwste kookboek  is Gezond Bakken. Het is een kookboek vol lekkere, suikervrije, tarwevrije, koemelkvrije en veelal glutenvrije bak recepten voor het hele gezin.

Amber Albarda is actief op Social Media en stuurt vaak handige tips de ether in. Deze groente- en fruitkalender vind ik zelf erg fijn bijvoorbeeld.

 

Let's talk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.