Website review : Site van Femke Wallenburg

Babymutse_grijsHoewel zwangerschap en baby’s al ver achter mij liggen, is het nog steeds heerlijk om af en toe in die wereld te snuffelen. Vooral als je het van dichtbij mee kan maken. Er zijn zoveel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. Je kunt een standaard profiel foto maken van je buik bijvoorbeeld, of meer artistiek waar je alleen de contouren van het lichaam vastlegt. Je kunt opnieuw je creativiteit loslaten bij het inrichten van het kamertje en  ook qua kleding kunt je alle richtingen nog op.

De standaard merken laat ik tegenwoordig liggen. Vooral door de komst van Pinterest en Instagram zijn er een tal van nieuwe merken bekender geworden. Bijvoorbeeld Krijtwit heeft geweldige unieke broekjes (klik hier voor de website), of de shirtjes van Wolferien (klik hier voor de website) zijn ook echt fantastisch.

Zo kwam ik ook deze schattige gehaakte slounnamed (15)fjes tegen, gemaakt door Femke Wallenburg (http://www.femkewallenburg.nl) en ik was meteen verkocht! Femke is 32 jaar en juf op een basisschool van groep 1. Ze is altijd graag creatief bezig geweest. Sinds haar zwangerschap in 2013 is ze begonnen met haken. Omdat deze hobby een beetje uit de hand is gelopen, is Femke op een gegeven moment gaan haken voor derden en op bestelling. Op dit moment kun je voornamelijk mutsjes, sjaals en slofjes op haar website bestellen. Maar onlangs is ze ook begonnen met het haken van babyspeelgoed (bijtringen en rammelaars) en deze zullen binnenkort op de site te bewonderen zijn.

unnamed  Roze_Nijn  Kindercolsjaal_grijs
De slofjes zijn heerlijk warm aan de voetjes van een baby, maar ze staan ook ontzettend leuk. Femke kan de maat speciaal voor jou maken, je kunt de maat van de voetjes opgeven die jij graag wil hebben. Zo kun je er voor kiezen om ze je pasgeboren baby aan te geven of juist als je kind al wat groter is. Femke zorgt er voor dat de maat klopt.

Voor het bestellen van een artikel kun je mailen naar: info@femkewallenburg.nl. In de mail moet je melden wat je wilt bestellen, je naam en adresgegevens. Binnen 2 dagen ontvang je een orderbevestiging met het totaalbedrag en de betalingsgegevens. De babymutsjes, sjaals en slofjes zijn op bestelling, hiervoor staat een levertijd van 2 weken.

Je krijgt de slofjes in een origineel zakje aangeleverd, ideaal als je ze cadeau wil geven. (Je kunt er trouwens ook mooie foto’s mee maken met je buik. Door de focus te leggen op de slofjes en daarachter je zwangere buik. Ik moet zeggen dat het resultaat van die foto’s erg leuk is geworden!) 

unnamed    unnamed (1)

Let's talk!