Spring/ Summer 2015: Jubel

jubelHet meidenmerk Jubel bestaat sinds 2007. Het ontstaan van het merk begon met de vraag naar kleurrijke jurkjes, welke uitgroeide tot een complete collectie. De naam Jubel (volgens de Van Dale afgeleid van het werkwoord ju·be·len; wat betekent vreugdekreten uiten) staat voor vrolijkheid, vreugde en positiviteit.  Jubel is verkrijgbaar in de maten 92 t/m 140. Geschikt voor elke gelegenheid. Bovendien wordt in de gehele collectie veel aandacht besteed aan het draagcomfort, ze maken bijvoorbeeld gebruik van nieuwe kwaliteiten als modal en stretch poplin. Ieder seizoen staan met name de tricot jurkjes en rokjes erg centraal. Het is een frisse, vrolijke en girly collectie waar alle meisjes van gaan Jubelen.

De collectie voor de zomer 2015 bestaat uit drie categorieën: Aqua, Spicy en Tropic. Alle drie hebben ze een eigen kenmerk. Zo is er in de collectie Aqua veel blauw terug te zien en zijn de kleuren wat feller. Spicy bestaat uit vooral roze, met veel bloemen details en kant. En in Tropic is er juist weer veel gewerkt met printjes, zodat je een exotic look krijgt. In alle drie de lijnen komen de sweatrokjes naar boven, witte shirtjes en gekleurde vestjes.

De sweatrokjes zijn deze zomer een must en de bolero’s zijn ideaal voor alle zomerjurkjes in de kast. En ook Jubel heeft een broekpak in de collectie. Ik gebruik Jubel vooral als basis collectie. De kleren zitten heerlijk en zijn goed geprijsd. De t-shirts sluiten mooi aan en je kunt Jubel met ieder ander merk combineren.
Sfeer S15J2 91400059 neon pink.4

 

Rok (22 euro)                                                                                          Shirt (18 euro)

jubel 22 euro          jubel 18 euro

Jurk (35 euro)                                                                             Bolero, ook in blauw (21 euro)

jubel 35 euro       jubel 21 euro 2

Maxi dress (35 euro)

Jubel 35 euro              jubel15-jpg

Shirt (17 euro)                                                                             Singlet (17 euro)

jubel 17 euro     jubel 17 euro

Broek (32 euro)

jubel 32 euro 2Sfeer S15J5 92200076 denim.2

Short (18 euro)                                                                              Singlet (15 euro)

jubel 18 euro 2        jubel 15 euro

Rok (21 euro)                                                                                          Shirt (19 euro)

jubel 21 euro ook in blauw            jubel 19 euro 2

aqua-jpg

Jurk (25 euro)                                                                                         Rok (21 euro)

jubel 25 euro             jubel 21 euro

Broekpak (32 euro)

Sfeer S15J3 92000011 multi.2 jubel 32 euro

 

Let's talk!