Sullivan boekenreeks van Bella Andre

2_bellaandre_inthesullivanssanfranciscoSoms lees je een boek en dan kom je erachter dat er een hele reeks is geschreven. Vol geluk begin je in boek twee, boek drie, boek vier en dan opeens houdt het op. Je gaat op internet zoeken en je komt er achter dat er veel meer boeken in dezelfde reeks zijn geschreven, dat ze alleen nog niet vertaald zijn. Dit is het geval bij de boeken over de Sullivan familie van Bella Andre.

Bella Andre studeerde economie aan Stanford University en werkte daarna als marketing director. Verbazingwekkend feit, ze heeft ook veel succes als rockster gehad! Na diverse non-fictieboeken begon ze aan haar eerste roman. Haar tweede boek bracht ze uit in eigen beheer, en vanaf dat moment is ze niet meer weg te denken van de Amazon-hitlijsten. Bella Andre woont met haar man en twee kinderen in Amerika.

Boek 1, Op het eerste gezicht, vond ik niet heel sterk, maar omdat de verhaallijn mij aansprak en de schrijfster wel fijn schreef, ben ik boek 2 gaan lezen. Vanaf nu, altijd nam mij mee in een betovering en ik sloot de Sullivans in mijn hart. Boek 3, Verliefd en Verloren, werd dus meteen gelezen zodra deze beschikbaar was. Hoewel het sterker is dan deel 1, maar minder heftig of pakkend dan deel 2, bleef ik fan. Dus volgde boek 4, Betoverd door jou, en ik was verkocht. Bella Andre heeft een heerlijke schrijfstijl, ik vlieg werkelijk door haar boeken heen. Ik begin er in te lezen en heb pas weer rust als het boek uit is. Ik wil weten hoe het afloopt, hoe het verhaal verder loopt. Soms is het spannend, soms is het ontzettend sexy, soms is het ontroerend, soms is het frustrerend. Dat alles maakt het geweldige boeken om te lezen. En om de dagen af te tellen totdat ik de andere boeken van de familie Sullivan kan gaan lezen.

Die dagen duurde mij veel te lang, dus ben ik de boeken in het Engels gaan lezen. Een leuk voordeel, want deze ebooks zijn erg scherp geprijsd. Intussen is er over alle acht familieleden een boek uitgebracht, met als extraatje een kerstboek over de ontmoeting van moeder en vader. Gelukkig is Bella Andre daar niet opgehouden en zijn er intussen al vijf boeken uitgebracht over de Sullivan familie in Seattle en twee over de familie in New York. De nieuwste review, Since I Fell For You, vind je hier!

De recensies van boek 5 Als je van mij was en van boek 6 De ware voor mij staan inmiddels online. De boeken 7, Kom in mijn armen, en 8, Voor altijd in mijn hart, zijn ook uitgebracht en even geweldig! Boek 9, Een gestolen kus, is ook verschenen, hier lees je de recensie! Dit is een extra verhaal over de moeder Mary Sullivan. 

De Sullivan familie uit Seattle wordt ook uitgebracht. Een perfecte Nacht en Nooit meer alleen kun je als ebook al lezen. Jij bent de ware verschijnt in juni 2019. 

Hieronder vind je de stamboom, zodat je precies kunt zien welk boek je al gelezen hebt en welke boeken er nog op je aan het wachten zijn!

 

Heb je alle boeken al gelezen? Dan kun je nog verder met de Morrison serie, ook geschreven door Bella Andre. Of wat dacht je van de boeken van Jessica Clare over de miljonairsclub of de boeken van Jennifer Probst? Zoveel boeken om te lezen, ik geniet daar ontzettend veel van!

melissa-foster-snow-sistersVind je het niet erg om in het Engels te lezen, dan heb ik nog een geweldige familie ontdekt, de Bradens, geschreven door Melissa Foster. Via de snow sisters kom je terecht bij een vriendengroep waarover wordt geschreven in de Seaside serie. Vanuit daar wordt de brug naar the Bradens gemaakt, the Ryders en the Remingtons. Tientallen boeken waar je jezelf eindeloos in kunt verliezen.

 

2 comments

 1. Kliertje says:

  Er is ook nog Every Time We Fall In Love (The New York Sullivans), die heb je niet in je afbeelding staan. Hij gaat nog verder!

  Weet je trouwens ook of New york en Seattle al helemaal in het nederlands te lezen zijn?

  • Ebella says:

   Hi! Leuk om te horen dat jij de boeken ook zo leuk vindt! Ik ben VIP lezer voor Bella Andre, dus ik lees alle nieuwste boeken meteen. Onder Romance heb je een kopje Bella Andre, daar staan de recensies van de nieuwste boeken. Waaronder Every Time We Fall in Love. Maar ook Falling In Love All Over Again, een baby novella. Dat is een korter boek waarin Lori bevalt van haar kindje.
   Ik zal de Family tree meteen aanpassen. Want ze gaat nu verder met de Maine Sullivans, en het boek over Ethan komt in het voorjaar al uit!

   In het Nederlands zijn er nu twee boeken van de Seattle Sullivans uitgebracht, deze kun je als ebook al lezen. Ze worden pas later in paperback uitgebracht. De novella Een perfecte nacht. Deel 1: Nooit meer alleen. En deel 2: Jij bent de ware (verschijningsdatum nu nog juni).

Let's talk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.