Hiep hiep hoera!

hiep hiep hoeraHiep hiep hoera! Mijn prinses is vandaag jarig! Natuurlijk worden ze vandaag allebei extra vroeg wakker, want als traditie pakken we de cadeautjes samen uit op het grote bed. Acht jaar wordt ze vandaag en het lijkt gisteren dat ze geboren is. Ze was zo ongelofelijk klein, zelfs maat 44 was nog veel te groot. Ze is nu wel heel wat centimeters gegroeid, maar ze is nog steeds even lief. Ze speelt het liefste met poppen en Barbies (vandaar de jongensbarbie met echt haar, uit Amerika, want hier verkopen ze die niet meer), ze gelooft in sprookjes en ze leven lang en gelukkig, en zou nog steeds later het liefste een prinses worden.
Voor mij is ze dat natuurlijk al! Mijn lieve prinses. En ik hoop dat het nog heel lang duurt voordat ze groter wordt. Gefeliciteerd lieve poppedein, tot de sterren en weer terug lieverd, zoveel houdt mama van jou.

traktatieAls traktatie hebben we in eer van haar naam een bloem gemaakt. Omdat ze pas na een paar uur mag trakteren op school moest ik wat creatiever te werk gaan. Bakjes met verschillende soorten fruit gaan dus mee en natuurlijk een schaal met brownie’s, haar favoriet. Op school kunnen de kinderen zo zelf hun bloem vol prikken met precies dat wat zij zelf lekker vinden.

 

 

This entry was posted in Love.

Let's talk!