Top 10 Hallmark kerstfilm!

Kerstfilm Ranking:
Zoveel mogelijk kerstfilms voor Kerstmis kijken en deze beoordelen volgens de Kerstfilm Ranking! Het is heel simpel, dus doe jij ook mee? Voor een overzicht van alle beoordeelde kerstfilms, klik dan hier!

Er zijn tien punten bedacht waar volgens mij een goede kerstfilm aan moet voldoen, zoals de hoeveelheid sneeuw, het ware kerstgevoel, versieringen, maar ook de hoeveelheid reindeer. Lijkt een rare keuze, maar wil een film geen gewone speelfilm zijn maar net dat kerst extra’s hebben, dan hoort daar een reindeer (of een kerstman) bij.

De meeste kerstfilms die ik kijk zijn van het Hallmark Channel afkomstig. Deze stralen voor mij het kerstgevoel uit en zijn heerlijk om in het weekend te kijken. Hieronder vind je de beste tien kerstfilms die er gemaakt zijn:

Top 10 Hallmark kerstfilms

 1. Northpole 8,6
  Northpole is een echte kerstfilm, waarbij alle relevante onderdelen bij elkaar komen en samensmelten tot een feel-good-ware-winter-kerst-film. Nog wat meer moeite in de muziek, dan is het plaatje haast perfect. Ik kijk dan ook uit naar Northpole 2!
 2. Christmas Cookies 8,5
  Christmas Cookies is een kerstfilm met alle juiste ingrediënten, verrassende wending en de meest overheerlijke koekjes volgens geheim recept.
 3. Christmas List 8,5
  Christmas List is een heerlijke kerstfilm om te kijken en zorgt ervoor dat ook jij een Kerstmis bucketlist wil gaan maken. Samen op pad gaan en verrast worden.
 4. Christmas Under Wraps 8,4
  Christmas under Wraps heeft alles wat een echte kerstfilm nodig heeft; veel sneeuw, het noorderlicht, familie, wat liefde, de hoop op magie en zelfs een echt rendier.
 5. A Heavenly Christmas 8,4
  Wat een bijzondere kerstfilm is A Heavenly Christmas! Je verwacht een verhaal over de drie kerstgeesten, maar je krijgt een engel die je hart verovert.
 6. Love Always Santa 8,3
  Love Always Santa is een ontroerende kerstfilm die vele harten zal veroveren en die ik iedere Kerstmis opnieuw wil kijken.
 7. Christmas In Evergreen  8,3
  Christmas In Evergreen is een prachtig versierde kerstfilm, waar een magische sneeuwbal je diepste wens laat uitkomen en de Kerstman op zijn arrenslee wegvliegt.
 8. Every Christmas Has A Story 8,2
  Every Christmas Has A Story is een fijne kerstfilm die je herinnert aan de essentie van Kerstmis. Misschien niet de meest geweldige film of prachtig uitgewerkt, maar heerlijk om het kerstseizoen mee te beginnen.
 9. Merry Me At Christmas 8,2
  Vallende sneeuw, Christmas Carols, kersttradities, en dat alles iedere keer in een ander prachtig versierd decor. Marry Me At Christmas is een heerlijke kerstfilm, perfect om dit jaar de #countdowntochristmas te beginnen!
 10. The Christmas Train  8,1
  The Christmas Train is een echte Hallmark Hall of Fame kerstfilm. Een mooi rustig verhaal, dat je langzaam maar zeker verwarmt en met een blij gevoel achter laat.

 

Let's talk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.