Top 10 Hallmark kerstfilm!

Hallmark kerstfilm top 10 Mijn zus en ik hebben iets bedacht; we gaan tot Kerstmis zoveel mogelijk kerstfilms kijken en deze beoordelen volgens onze eigen Hallmark Kerstfilm Ranking! Het is heel simpel, dus doe jij ook mee? Voor een overzicht van alle beoordeelde kerstfilms, klik dan hier!

We hebben tien punten bedacht waar volgens ons een goede Hallmark kerstfilm aan moet voldoen, zoals de hoeveelheid sneeuw, het ware kerstgevoel, versieringen, maar ook de hoeveelheid reindeer. Lijkt een rare keuze, maar wil een film geen gewone speelfilm zijn maar net dat kerst extra’s hebben, dan hoort daar een reindeer (of een kerstman) natuurlijk bij!

De meeste kerstfilms die ik kijk zijn van het Hallmark Channel afkomstig. Deze stralen voor mij het kerstgevoel uit en zijn heerlijk om in het weekend te kijken. Ik moet zeggen dat ze ieder jaar ook beter worden!

Top 10 Hallmark kerstfilm

 1. Northpole 8,6
  Northpole is een echte kerstfilm, waarbij alle relevante onderdelen bij elkaar komen en samensmelten tot een feel-good-ware-winter-kerst-film. Nog wat meer moeite in de muziek, dan is het plaatje haast perfect. Ik kijk dan ook uit naar Northpole 2!
 2. Christmas Cookies 8,5
  Christmas Cookies is een kerstfilm met alle juiste ingrediënten, verrassende wending en de meest overheerlijke koekjes volgens geheim recept.
 3. Christmas List 8,5
  Christmas List is een heerlijke kerstfilm om te kijken en zorgt ervoor dat ook jij een Kerstmis bucketlist wil gaan maken. Samen op pad gaan en verrast worden.
 4. Christmas Under Wraps 8,4
  Christmas under Wraps heeft alles wat een echte kerstfilm nodig heeft; veel sneeuw, het noorderlicht, familie, wat liefde, de hoop op magie en zelfs een echt rendier.
 5. A Heavenly Christmas 8,4
  Wat een bijzondere kerstfilm is A Heavenly Christmas! Je verwacht een verhaal over de drie kerstgeesten, maar je krijgt een engel die je hart verovert.
 6. Love Always Santa 8,3
  Love Always Santa is een ontroerende kerstfilm die vele harten zal veroveren en die ik iedere Kerstmis opnieuw wil kijken.
 7. Every Christmas Has A Story 8,2
  Every Christmas Has A Story is een fijne kerstfilm die je herinnert aan de essentie van Kerstmis. Misschien niet de meest geweldige film of prachtig uitgewerkt, maar heerlijk om het kerstseizoen mee te beginnen.
 8. Ice Sculpture Christmas 8,1
  In Ice Sculpture Christmas zien we de mooiste ijssculpturen, concurrentie in de keuken en het terugvinden van liefde, een combinatie die je hart laat smelten!
 9. A December Bride 8,0
  A December Bride heeft niet het standaard kerstverhaal. Je wordt wel verrast door de humor, het sterke acteerspel en de prachtige versieringen. Langzaam maar zeker wordt niet alleen het huis gevuld, maar zie je de liefde groeien.
 10. My Christmas Dream 8,0
  My Christmas Dream laat je dromen uitkomen, maar welke droom is nu eigenlijk het belangrijkste? Een winkel vol uitbundige decoratie, maar uiteindelijk een jeugdherinnering die je hart verovert.

 

Let's talk!