Kerstfilm: Love You Like Christmas

Love you like christmas Hallmark kerstfilmMijn zus en ik hebben iets bedacht; we gaan tot Kerstmis zoveel mogelijk kerstfilms kijken en deze beoordelen volgens onze eigen Hallmark Kerstfilm Ranking! Het is heel simpel, dus doe jij ook mee? Dit keer is Love You Like Christmas aan de beurt, voor een overzicht van alle beoordeelde kerstfilms, klik dan hier!

We hebben tien punten bedacht waar volgens ons een goede Hallmark kerstfilm aan moet voldoen, zoals de hoeveelheid sneeuw, het ware kerstgevoel, versieringen, maar ook de hoeveelheid reindeer. Lijkt een rare keuze, maar wil een film geen gewone speelfilm zijn maar net dat kerst extra’s hebben, dan hoort daar een reindeer (of een kerstman) natuurlijk bij!

In Love You Like Christmas is Maddie (Bonnie Somerville), een marketing manager, op weg naar de bruiloft van een klant, maar haar plannen worden door autopech in de war gebracht. Een splitsing in de weg leidt haar naar Christmas Valley, een stad in de ban van Kerstmis. Een onverwachte ontmoeting met Kevin (Brennan Elliott) en een groep vreemdelingen die al snel als familie voelen, laten Maddie zich afvragen wat er nu echt belangrijk is in het leven.

Natuurlijk plant je geen bomen in de winter, vooral niet als de grond bevroren is, er is ook geen tijdsverschil tussen New York en Ohio. Gelukkig kijk ik geen Hallmark kerstfilm voor de feiten of om werkelijke informatie over de omgeving te zien. Ik kijk naar deze kerstfilms omdat ze mij een goed gevoel geven. Love You Like Christmas krijgt precies dat voor elkaar.

love you like christmas hallmark kerstfilmMaddie wint met haar onvermoeibare energie en verfrissende kijk al snel het vertrouwen van de inwoners van Christmas Valley. Een stadje dat van Kerstmis houdt, maar die Maddie met haar marketing talenten al snel omtovert in een echt kerstdorp. Ik als kijker werd vooral betoverd door de lieve Jo. Zij maakt duidelijk dat het niet gaat om de mooie cadeautjes onder de kerstboom, maar om de aandacht voor elkaar. Er is niets meer kostbaars dan dat.

De echte reindeer komt een beetje vanuit het niets, maar was er wel, net zoals de paar vallende sneeuwvlokjes. Bovendien voelt een kerstboom boerderij echt als Kerstmis. Jammer dat ze alleen niet versierd waren met lichtjes.

Love you like Christmas is hier en daar wat onwerkelijk, maar juist de kerstmagie verbindt mensen samen. Of je nu kerstbomen in de winter plant, of ze samen binnen versiert.

Kerst feel good: 8.5 Stars 8.5 / 10
Hoeveelheid sneeuw: 7.5 Stars 7.5 / 10
Acteerwerk: 9 Stars 9 / 10
Hoeveelheid reindeer: 8 Stars 8 / 10
Familiegevoel: 8.5 Stars 8.5 / 10
Uitstraling winter: 7.5 Stars 7.5 / 10
Muziek keuze: 8 Stars 8 / 10
Niet teveel open deuren: 7.5 Stars 7.5 / 10
Decoration: 7.5 Stars 7.5 / 10
Christmas magic: 7.5 Stars 7.5 / 10
Average:8 Stars8 / 10

 

Let's talk!