Hallmark Kerstfilm: Christmas In Angel Falls

Christmas in Angel Falls Hallmark kerstfilmTitel: Christmas In Angel Falls
Genre: Kerstfilm, romantiek
Zender: Hallmark Channel Movies & Mysteries
Regisseur: Bradley Walsh
Acteurs: Rachel Boston, Paul Greene, Beau Bridges
Verschijningsdatum: 2 november 2017

Kerstfilm Ranking:
Zoveel mogelijk kerstfilms voor Kerstmis kijken en deze beoordelen volgens de Kerstfilm Ranking! Het is heel simpel, dus doe jij ook mee? Deze keer is Christmas In Angel Falls aan de beurt, voor een overzicht van alle beoordeelde kerstfilms, klik dan hier!
Er zijn tien punten bedacht waar volgens mij een goede kerstfilm aan moet voldoen, zoals de hoeveelheid sneeuw, het ware kerstgevoel, versieringen, maar ook de hoeveelheid reindeer. Lijkt een rare keuze, maar wil een film geen gewone speelfilm zijn maar net dat kerst extra’s hebben, dan hoort daar een reindeer (of een kerstman) natuurlijk bij!

Samenvatting Christmas In Angel Falls:
Engel Gabriel – Gabby – krijgt een speciale opdracht en wordt neergezet in het kleine dorpje Angel Falls. De stad heeft zijn kerstgevoel verloren en het is aan Gabby om dit herstellen. Gedurende haar verblijf komt ze in contact met Jack, vrijwilliger bij de brandweer, die niet goed begrijpt waarom Gabby Kerstmis terug wil brengen. Gabby is vastbesloten en begint als vrijwilliger bij de kerk. Maar terwijl ze geliefde tradities in Angel Falls terug brengt, neemt haar eigen leven een verrassende wending die haar meeneemt op een onverwacht pad.  

Mijn mening:
Christmas in Angel Falls Hallmark kerstfilmIk ben dol op Rachel Boston en Paul Greene als acteurs, zij spelen hun rol altijd vol overgave. Waarbij Paul dit keer de rol als Jack heel getogen en rustig neerzet, overtuigt Rachel in haar rol als Gabby, de overenthousiaste engel. Ik zag Gabby door de ruimtes heen dansen, hierdoor leek het alsof ze zweef, nauwelijks de grond aanrakend. Haar kijk op de wereld, haar enthousiasme om alles wat op haar pad komt aan te gaan, haar oprechte aandacht en open blik, daar zou ik graag zelf iets van willen overnemen.
In Christmas in Angel Falls komt niet veel sneeuw voor en een kerstman heb ik niet gezien. Het gaat juist over een stadje dat geen zin heeft in alle moeite die bij Kerstmis komt kijken. Toch had ik dat helemaal niet in de gaten, de film vloog voorbij. Ik heb er van genoten!

Beoordeling Christmas in Angel Falls:

In Christmas in Angel Falls strijkt een engel op aarde neer om het kerstgevoel terug te brengen. Een heerlijke kerstfilm, vol magie en liefde. 

Kerst feel good:9 out of 10 stars (9.0 / 10)
Hoeveelheid sneeuw:7.5 out of 10 stars (7.5 / 10)
Acteerwerk:9 out of 10 stars (9.0 / 10)
Hoeveelheid reindeer:7 out of 10 stars (7.0 / 10)
Familiegevoel:7.5 out of 10 stars (7.5 / 10)
Uitstraling winter:7 out of 10 stars (7.0 / 10)
Muziek keuze:8.5 out of 10 stars (8.5 / 10)
Niet teveel open deuren:8 out of 10 stars (8.0 / 10)
Decoration:7.5 out of 10 stars (7.5 / 10)
Christmas magic:9 out of 10 stars (9.0 / 10)
Average:8 out of 10 stars (8.0 / 10)

 

Let's talk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.