Netflix Kerstfilm: Christmas Inheritance

Christmas Inheritance Netflix kerstfilmTitel: Christmas Inheritance
Genre: Kerstfilm, romantiek
Zender: Netflix
Regisseur: Ernie Barbarash
Acteurs: Eliza Taylor, Jake Lacy, Andie MacDowell
Verschijningsdatum: december 2017

Kerstfilm Ranking:
Zoveel mogelijk kerstfilms voor Kerstmis kijken en deze beoordelen volgens de Kerstfilm Ranking! Het is heel simpel, dus doe jij ook mee? Deze keer is Christmas Inheritance aan de beurt, voor een overzicht van alle beoordeelde kerstfilms, klik dan hier!
Er zijn tien punten bedacht waar volgens mij een goede kerstfilm aan moet voldoen, zoals de hoeveelheid sneeuw, het ware kerstgevoel, versieringen, maar ook de hoeveelheid reindeer. Lijkt een rare keuze, maar wil een film geen gewone speelfilm zijn maar net dat kerst extra’s hebben, dan hoort daar een reindeer (of een kerstman) natuurlijk bij!

Samenvatting Christmas Inheritance:
Ellen Langford wordt door haar vader naar Snow Falls gestuurd, de stad waar het bedrijf van haar vader is begonnen. Ze moet een speciale kerstbrief afgeven bij haar vaders beste vriend en zakenpartner Zeke. Haar vader wil haar een wijze les leren en geeft Ellen alleen honderd dollar mee, hetzelfde bedrag waar hij ook ooit mee is begonnen. Omdat Zeke nergens te vinden is, moet ze langer in het stadje blijven en haar geld raakt dus op. Ze gaat op zoek naar werk en leert zo de inwoners van Snow Falls kennen. Hierdoor vindt ze niet alleen zichzelf terug, maar ook de ware gedachte van Kerstmis.

Mijn mening:
Een gehoord commentaar is dat de Netflix kerstfilms op de Hallmark kerstfilms beginnen te lijken, maar dat vind ik totaal geen probleem. Ik houd van de zoetsappigheid, het voorspelbare verhaal en de luchtigheid. Christmas Inheritance heeft geen geweldige verhaallijn, uitblinkende acteurs, maar wel volop sneeuw, een sneeuwstorm zelfs, brieven vol herinneringen en de kracht van liefdadigheid. En voor mij maakt dat een film een heerlijke kerstfilm om naar te kijken! De volgende keer nog wat meer versieringen en een rol voor de kerstman en Netflix maakt de beste kerstfilms.

Beoordeling Christmas Inheritance:

Christmas Inheritance is een Netflix kerstfilm, maar voelt aan als een Hallmark film. Een heerlijk zoetzappig verhaal om bij weg te dromen onder je dekentje zo vlak voor Kerstmis. 

Kerst feel good:8.5 out of 10 stars (8.5 / 10)
Hoeveelheid sneeuw:9 out of 10 stars (9.0 / 10)
Acteerwerk:8 out of 10 stars (8.0 / 10)
Hoeveelheid reindeer:6 out of 10 stars (6.0 / 10)
Familiegevoel:8 out of 10 stars (8.0 / 10)
Uitstraling winter:8.5 out of 10 stars (8.5 / 10)
Muziek keuze:7.5 out of 10 stars (7.5 / 10)
Niet teveel open deuren:7.5 out of 10 stars (7.5 / 10)
Decoration:7.5 out of 10 stars (7.5 / 10)
Christmas magic:8 out of 10 stars (8.0 / 10)
Average:7.9 out of 10 stars (7.9 / 10)

 

 

Let's talk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.