Verwacht: Papa van Jimmy Fallon

Papa Jimmy Fallon My Baby's First Word Will Be DADA Dutch coverTitel: Papa
Originele titel: Your Baby’s First Word Will Be DADA
Schrijver: Jimmy Fallon
Illustrator: Miguel Ordonez
Verschijningsdatum: juni 2018
Uitgever: Uitgeverij De Fontein
Prijs: €12,99
ISBN: 9789026146619

Samenvatting Papa van Jimmy Fallon:
Papa is een humoristisch ‘eerste woordjes’-boek van de beroemde komiek Jimmy Fallon, geïllustreerd door Miguel Ordóñez. In Amerika is het al een bestseller en staat het op de New York Times bestseller lijst. Iedereen weet dat vaders een geheime campagne voeren om ervoor te zorgen dat het eerste woord van hun kind ‘papa’ is. Maar lukt het ook? Jimmy Fallon helpt vaders bij hun missie!

Mama:
Na het succes van Papa kon natuurlijk het Mama boek (Everything Is MAMA) niet uitblijven. Want hoewel papa’s graag willen dat het eerste woordje Papa is, zeggen de kinderen op alles Mama. En ik moet zeggen dat dit prentenboek nog veel leuker is!

 

Let's talk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.