Can You Keep a Secret MOVIE

Mijn meest favoriete boek aller tijden is Hou je mond! van Sophie Kinsella. En weet je wat! Dit boek, in het Engels Can You Keep a Secret?, wordt verfilmd! Ik ben zo ontzettend benieuwd of de film net zo hilarisch, romantisch en perfect zal zijn als het boek.

Het boek Hou je mond!:

Nederlandse titel: Hou je mond!
Originele titel: Can You Keep A Secret
Schrijver: Sophie Kinsella
Aantal pagina’s: 336
Verschijningsdatum: januari 2004

Samenvatting Can You Keep a Secret:

Emma heeft, zoals alle jonge vrouwen ter wereld, een paar geheimpjes. Voor haar ouders, haar vriend, haar collega’s. Zo werd ze ontmaagd in de logeerkamer terwijl haar ouders een film zaten te kijken en ze vindt haar vriend Conner een beetje op Ken lijken. Die van Barbie en Ken. Ze geeft de plant van haar irritante collega sinaasappelsap – bijna dagelijks – en haar string doet pijn.
Emma is altijd nerveus als ze moet vliegen. Daarom vertelt ze al haar geheimen zomaar aan een aardige vreemde man die naast haar in het vliegtuig zit. Tenminste, Emma dénkt dat het een vreemde is. Want wanneer ze de volgende dag op haar werk komt, blijkt Jack haar nieuwe baas te zijn…

Film informatie:

Director: Elise Duran
Writers: Peter Hutchings (screenplay), Sophie Kinsella (novel)
Stars: Alexandra Daddario (Emma), Tyler Hoechlin (Jack), Kimiko Glenn (Gemma)

Thinking they’re about to crash, Emma spills her secrets to a stranger on a plane. At least, she thought he was a stranger. Until she later meets Jack, her company’s young CEO, who now knows every humiliating detail about her. Based on the blockbuster NYT bestseller.

 

Houd de IMDb site in de gaten voor meer updates: https://www.imdb.com/title/tt8707922/

 

Let's talk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.