Trailer Aladdin (2019)

Ik ben opgegroeid met Disney films, zoals Aladdin. Vliegend op een Perzisch tovertapijt. Mijn zusje en ik keken ze achter elkaar en konden er geen genoeg van krijgen. Inmiddels heb ik ze met mijn eigen kinderen ook allemaal gezien.

Het is dan ook geweldig dat de Disney films nu opnieuw gemaakt worden met echte acteurs. Met volle teugen heb ik (samen met mijn dochter natuurlijk) al genoten van Belle en het Beest. En nu is Aladdin aan de beurt!

De trailer van Aladdin beloofd al heel veel. Wat hebben ze de mysterieuze sfeer mooi neergezet. Ik kan niet wachten tot mei 2019! (De trailer van Dombo is ook al geweldig.)

Wist je dat: deze teaser gelijk is aan de teaser van de animatie film?
(Fun fact: this actually mirrors the original teaser trailer of the animated Aladdin.)

 

 

Let's talk!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.