Kinderboeken

Kinderboek recensies

kinderboek recensies

Kinderboek recensies: kinderen gaan leren hoe ze een recensie schrijven over een kinderboek.

Door de internetwereld zijn kinderen soms vergeten hoe leuk lezen kan zijn en wat voor ontzettend gave kinderboeken er tegenwoordig geschreven worden. Door kritisch naar een boek te kijken, komen ze op een andere manier met kinderboeken en lezen in contact.

Lezen is zo fijn en ik hoop dat kinderen erachter komen dat lezen ontzettend tof is, maar dat je niet ieder kinderboek leuk hoeft te vinden. Door het schrijven van kinderboek recensies leren ze waar dat aan ligt, wat een boek goed maakt, wat je van een boek mag verwachten en wat voor verschillende manieren van schrijven er zijn. Kinderen gaan hun eigen favoriete genre ontdekken en een hele nieuwe wondere wereld van kinderboeken en lezen zal voor hen open gaan.

De kinderboek recensies komen online te staan op mijn website, en bij de bekende verkooppunten (bijvoorbeeld bol.com / bruna.nl ). In plaats van recensies over kinderboeken die geschreven zijn door volwassen mensen, zijn er nu eerlijke recensies geschreven door de kinderen zelf te vinden!

Doe jij ook met ons mee? Wij ontvangen erg graag kinderboeken, dit mogen natuurlijk nieuwe nog te verschijnen boeken zijn, maar wellicht liggen er ergens nog wat oudere exemplaren verstopt. Wij geven deze graag onze liefde!